Theorieles bij rijschool Wildenberg: de basis voor jouw rijbewijs!

Rijschool Wildenberg in Eindhoven biedt behalve praktijklessen voor auto, aanhanger, motor én scooter uiteraard ook theorielessen aan. Het belang van deze lessen wordt nog wel eens onderschat maar ze vormen een belangrijke basis van jouw rijopleiding! Rijschool Wildenberg biedt daarvoor verschillende mogelijkheden, voor meer info zie ook www.rijschoolwildenberg.nl.

Theoriecursus

In een cursus van zes avonden wordt alle lesstof behandeld en wordt jouw kennis getest middels examentraining, waarbij de meest moderne apparatuur wordt ingezet.

Theoriemodule (zelfstandig leren)

Als je het prettig vindt om thuis te studeren of geen mogelijkheid hebt om lessen bij te wonen is dit een prima alternatief. Je krijgt een theorieboek en hebt toegang tot 7,5 uur online examentraining.

Kosten

De kosten van de klassikale theoriecursus en de theoriemodule zijn gelijk: € 75. Kies je bij rijschool Wildenberg voor hun B Basispakket, dan is de theoriecursus gratis! Wil je bij de theoriemodule gebruik kunnen maken van 15 uur examentraining, dan betaal je voor die verdubbeling slechts € 10 meer.

Wil je verzekerd zijn van een plekje bij de theoriecursus, schrijf je dan snel in. Dat kan via hun website www.rijschoolwildenberg.nl, waar je uiteraard ook veel meer info vindt over hun rijlessen in Eindhoven, Helmond en omgeving en over hun instructeurs.