Facings voor tanden

De kwaliteit van mijn gebit is sinds mijn veertigste hard achteruit gegaan. Naast dat mijn tanden een gelige waas hadden, waren ze ook erg poreus en voelde ze niet meer glad aan. Ik maakte een afspraak bij Richard Kleinsman om te zien wat mijn mogelijkheden waren.

Goede service
Ik kon vrij snel terecht voor een soort kennismakingsafspraak en intakegesprek. Ik kreeg een consult en kreeg informatie over de verschillende behandelmogelijkheden. Zij raden mij facings aan voor een optimaal resultaat. Ik had nog nooit van deze optie gehoord. Ik werd goed geïnformeerd over wat facings precies zijn, hoe de procedure eruit ziet en wat de kosten zijn. Ik was overtuigd dat dit de beste optie was voor mijn tanden en besloot een afspraak te maken. Al vrij snel kon ik langskomen voor mijn afspraak om de facings te laten plaatsen.

Mijn gebit ziet er nu compleet anders uit. De facings op mijn tanden geven mijn tanden een prachtige uitstraling. Ik geniet van mijn prachtige gebit van kleinsman.de. De procedure was erg eenvoudig, snel en helemaal pijnloos. Ik kan iedereen de service en expertise van kleinsman.de sterk aanbevelen. Mijn tanden zien er weer uit als nieuw.