Spoedcursus rijbewijs

Ik wilde binnen een maand met mijn vrienden op vakantie gaan. Het was daarom nodig dat meerdere van onze groep een rijbewijs zouden hebben. Ik ben opgegroeid op de boerderij en rijdt vanaf mijn twaalfde thuis al op de tractor. Ik had het halen van mijn rijbewijs steeds uitgesteld, maar nu was het de beste tijd om toch dat rijbewijs eens te gaan halen. Ik zag bij rijschoolkooiman.nl dat er de mogelijkheid was om een spoedcursus te volgen. Dit leek mij uitermate geschikt.

Theorie-examen gehaald en rijden maar
Het is verplicht om het theorie-examen al in huis te hebben. Ik ben dus gaan blokken en heb in één keer het theorie-examen gehaald. Vervolgens kon ik starten met mijn spoedcursus. Ik reed iedere dag meerdere uren en de fijne kneepjes van het vak werden mij geleerd. Door mijn ervaring met de tractor was het vrij eenvoudig om de basis onder de knie te krijgen. Na een aantal dagen merkte ik dat ik me zelfverzekerd voelde en steeds makkelijker begon te rijden. Aan het einde van de week mocht ik het rijexamen afleggen. Ik was best zenuwachtig omdat ik deze hele week hard geoefend had en ik krijg mijn rijbewijs wilde halen. Mijn instructeur wist mij goed te helpen om de zenuwen de baas te blijven.

Ik was in één keer geslaagd en was door het dolle heen. Het was mij gelukt door de spoedcursus bij rijschoolkooiman.nl om in één week mijn rijbewijs te halen.