Ons droomhuis in Emmen

Ons gezin werd uitgebreid met de komst onze jongste. We waren ons oude huis volgroeid en hard op zoek naar een nieuwe stek in Emmen. De omgeving trok ons erg aan en we waren met redelijke haast op zoek naar een nieuwe woning. Toen we de website van Oostmakelaardij vonden waren we blij verrast.

Veel keuze
Allereerst was er enorm veel keuze in Emmen en omgeving. We zagen prachtige panden, landhuizen, boerderijen en andere woningen die ons erg aanspraken. We hadden gelijk een aantal mooie opties gevonden. Het was erg eenvoudig om via de website de huizen te bekijken. De advertenties zijn voorzien van duidelijke foto’s en goede beschrijvingen van de woningen.

Een goede service
We zijn enorm te spreken over de service van Oostmakelaardij. We belden en konden diezelfde week nog de huizen bezichtigen. We waren op slag verliefd op een woning en hebben direct een bod uitgebracht. Dit bord werd geaccepteerd en voor wij het wisten was het huis van ons. Het proces liep erg voorspoedig en wij kunnen deze geweldige service van harte aanbevelen.