Ontdek de Veluwe

Camping Helfterkamp

Het landschap in de Veluwe is voor iedere natuurliefhebber een uitgestrekt gebied vol adembenemende plekjes. Hier ervaar je de diversiteit van de natuur in al haar glorie. Camping helfterkamp heet je welkom, de perfecte plek om te herbronnen met de ganse familie.

Genieten in de natuurpracht van eigen land

Ook al heeft het verre iets aantrekkelijks, er valt veel te zeggen over quality time in eigen land. De Veluwe bijvoorbeeld, is een overwegend bebost gebied in de Nederlandse provincie Gelderland met uitgestrekte, prachtige heidevelden, zandvlaktes, bossen en riviertjes. De plek om tot rust te komen,in een ongestoord natuurgebied waar je zeldzame vogels en wild kan spotten.
Daarnaast vind je op en rond de Veluwe bijzondere culturele hotspots en culinaire geneugten in de Hanzesteden, de Middeleeuwse handelssteden die tot op de dag van vandaag behoren tot de gezelligste dorpjes van Nederland.

Vakantie op helfterkamp

Vaassen
In het Noord-Oosten van de Veluwe ligt het dorp Vaassen,vooral bekend geworden door zijn Kasteel Cannenburgh met muurresten en stukken van onderaardse gewelven uit de 14de eeuw.

Naast zijn rijke geschiedenis is Vaassen een ideale uitvalbasis om te genieten van de rijke fauna en flora uit de Veluwe.

Menig bewoners maakten in deze aangename, groene omgeving, een plekje voor toeristen om te ontsnappen aan de drukte van elke dag!

Een van de beste manieren om de Veluwe te ontdekken is dan ook door er te kamperen!

Verblijven op Helfterkamp
Het vakantiedomein Helfterkamp.nl is in handen van één familie die zijn gasten welkom heet op hun grote terrein. Je kan er verblijven in één van de mooie huuraccommodaties. Je hebt keuze uit vaste- en tourcaravans, een bungalow of een ruime plek voor je eigen tent.
De rust wordt hier graag behouden maar toch is er animatie en vertier voor jong en oud. Daarom brengen gezinnen hier graag een weekendje , midweek of vakantie door.
Vooral tijdens de zomer is het er gezellig druk want deze streek wordt door menig Nederlander geapprecieerd.
Hier heb waar je ruimte om te herbronnen, je batterij weer op te laden en onvergetelijke familiemomenten te beleven!
Maak kennis met deze faciliteiten op deze camping:

 • Een onthaal met buurtwinkeltje
 • Een kinderboerderij
 • Wandel- en fietsknooppunten routes
 • Nette sanitaire ruimtes
 • Weides met en zonder speeltoestellen
 • Honden zijn welkom
 • Gratis wifi

Wat valt er te beleven?

Hoewel er op de camping een animatieteam aanwezig is en kinderen er naar hartenlust kunnen spelen, kan je vanuit Helfterkamp elke dag iets nieuws ontdekken! Het is een goeie uitvalbasis voor actie en avontuur, cultuur en gezelligheid!

Wandelen en fietsen
Een uitgebreid wandel – en fietsnetwerk brengt je op idyllische plekjes : liefelijk door zijn landelijke eenvoud en bekoorlijkheid.
Vaasden is omringd door mooie dorpjes, aangename verrassingen midden in deze mooi natuurlandschap.

Dieren spotten
In het Nationaal Park De Hoge Veluwe vertoeven veel verschillende soorten dieren. Hoewel velen ‘s nachts actief zijn , kun je er edelherten spotten, moeflons, vossen, reeën en kleinere zoogdieren. Recentelijk zijn er ook wolven ontdekt. Hier mag niet illegaal gejaagd, gestroopt of gekapt worden.
Dagelijks kun je met gids deze dieren ontdekken via de ‘wildobservatieposten’, plekjes waar je veel kans maakt om een dier te observeren.
Deze dieren kunnen niet ontsnappen want het hele gebied is goed afgezet. Het park is dan wel niet gratis , maar er wordt erg veel aandacht besteed aan het onderhoud en het tot stand houden van de dieren en planten. Auto’s mogen er niet binnen, fietsten kan je er vrij lenen.
Ook de vogelliefhebber komt hier aan zijn trekken. Bepaalde vogelsoorten zie je hier relatief veel, terwijl je voor andere soorten wat geluk moet hebben. De vogels hebben er het goed wat er zijn ruim 100 soorten broedvogels aanwezig.

Een snuifje cultuur
De Veluwe kent meerdere geliefde bezienswaardigheden om te bezoeken, dankzij zijn rijke verleden. Hier volgt een greep uit de musea die deze streek rijk is:

 • Het Kröller-Müller Museum, met oa een ruime collectie Van Gogh
 • Het Otterlo Museonder, hèt ondergronds museum in de Veluwe
 • Het jachthuis Sint Hubertus, een architecturaal pareltje uit 1920 midden in het Nationale Park
 • Het Nederlands Openluchtmuseum, over het rijke verleden van ons land
 • Arnhem Airborne Kerkhof en museum, begraafplek van 1750 gesneuvelden tijdens de slag om Arnem – 1944
 • Het Nederlands tegelmuseum in Otterloo
 • Het Nationaal Museum Paleis Het Loo, met zijn prachtige stallen én Barokke tuinen

Redenen genoeg om deze streek én helfterkamp.nl op je “to do lijst” te zetten!

Microsoft Teams: 5 voordelen van het gebruik van Teams in jouw bedrijf

Vergaderen Microsoft Teams

Microsoft Teams kwam Skype For Business vervangen. Aangezien bedrijven behoefte hadden aan een robuust en geïntegreerd communicatie-instrument, werd deze oplossing gelanceerd, die verschillende andere configuraties mogelijk maakt op basis van de bedrijfsbehoeften.

In tijden waarin thuiswerken op grote schaal wordt ingevoerd, komt Teams naar voren als een instrument waarmee de efficiëntie van professionals kan worden verhoogd, zelfs als zij niet meer op het kantoor van het bedrijf samenwerken.

In dit artikel bespreken we wat Teams is, hoe het werkt en wat de voordelen ervan zijn. Lees verder tot het einde en kom er meer over te weten!

Wat is Microsoft Teams?

Teams is een tool die veel meer wil doen dan dienen als een programma voor het uitwisselen van bedrijfsberichten. Hiermee kunt je videogesprekken voeren tussen verschillende teams, en bestanden delen en bewerken zonder het platform te verlaten.

Naast de bedrijfsomgeving kan Teams ook worden gebruikt in de onderwijsomgeving, waar professionals klassen kunnen beheren, chats en online lessen kunnen bevorderen en studiemateriaal kunnen delen.

Hoe werkt Microsoft Teams?

Een factor die bijdraagt tot het gebrek aan efficiëntie van de werknemers in een bedrijf is het feit dat zij met meerdere programma’s werken en niet de mogelijkheid hebben om documenten op één plaats te bewerken. Teams wordt geleverd met de belangrijkste kantoor tools van Microsoft, zoals Word, Excel en Power Point.

Dit betekent dat professionals de kans krijgen om binnen het platform zelf te werken, wat helpt bij het beter organiseren en optimaliseren van de tijd, vanwege deze grotere integratie tussen de tools. Het is ook vermeldenswaard dat Teams ook is ontworpen voor mobiele apparaten, wat het nog gemakkelijker maakt voor professionals om met elkaar te communiceren, in het geval iemand bijvoorbeeld aan het werk of op reis is.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams?

Er zijn verschillende manieren om videogesprekken te voeren in Microsoft Teams. Met het platform kunt je bijvoorbeeld segmenteren per onderwerp, wat het organiseren en beheren vergemakkelijkt, vooral als jouw team uit veel mensen bestaat.

Bovendien staat Microsoft Teams gesprekken toe om verschillende toestemming niveaus te hebben. Dat wil zeggen dat ze, afhankelijk van het onderwerp dat moet worden behandeld, open kunnen zijn, voor het hele bedrijf of teamleden, of besloten, waarbij de toegang wordt beperkt tot slechts een paar mensen.

Microsoft Teams kan worden gezien als een nieuwe trend, een promotor van verandering, prestaties, samenwerking, wendbaarheid en autonomie.

Net als de andere Microsoft 365-tools, biedt Microsoft Teams verschillende voordelen voor organisaties, vooral als het gaat om het verhogen van de productiviteit door middel van samenwerking tussen bedrijven. Onder de belangrijkste voordelen, kunnen we noemen:

1. Productiviteit

De eerste van de voordelen is productiviteit. Met de functies van Microsoft Teams kunt je taken stroomlijnen die betrekking hebben op bepaalde groepen werknemers van het bedrijf, op basis van directe en efficiënte communicatie, het delen van bestanden en integratie van zowel tools uit de Microsoft 365-suite als diensten van derden.

2. Doeltreffende communicatie

Werknemers zullen zich niet langer hoeven te onderwerpen aan e-mailcommunicatie wanneer zij snel hun ideeën moeten delen om specifieke doelen te bereiken.

Microsoft Teams is niet beperkt tot instant messaging , maar maakt het ook mogelijk:

– Online vergaderingen
– Bel.
– Webconferenties

3. Samenwerken

Het belangrijkste kenmerk van Microsoft Teams is de mogelijkheid om teams te vormen, waarvan de leden de verantwoordelijkheid delen voor verschillende doelen en taken. De totstandbrenging van deze digitale ruimten helpt de medewerkers zich te integreren in de besluitvorming, ideeën voor te stellen en gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken, dankzij de door het instrument geboden communicatiemogelijkheden.

4. Personalisering

Elk lid van een team dat op Microsoft Teams is aangemaakt, kan de instellingen maken die voor hem of haar het beste werken:

– Schakel meldingen gedurende een bepaalde tijd uit, zodat ze je niet storen als je een belangrijke vergadering bijwoont;

– Of, omgekeerd, stel waarschuwingen in die op jouw bureaublad verschijnen telkens wanneer iets wordt vermeld of becommentarieerd in een bepaald kanaal.

5. Beveiliging

Tot slot bewaart Microsoft Teams alle gesprekken en toont ze zowel aan de teamleden die eraan hebben deelgenomen als aan degenen die zich later bij de kanalen aansluiten. Op die manier is het gemakkelijker om toegang te krijgen tot een geschiedenis van berichten die doorslaggevend kunnen zijn voor de besluitvorming.

Conclusie

Teams is een robuuste communicatietool waarmee onder meer met toepassingen buiten Microsoft kan worden gewerkt, maar ook videogesprekken tussen medewerkers kunnen worden opgezet en beheerd.

Investeren in technologie is tegenwoordig van cruciaal belang, gezien de toegenomen concurrentie en het feit dat oplossingen zoals Teams de bedrijfsresultaten aanzienlijk helpen verbeteren.

Cyber Security van het grootste belang

Voor iedere online organisatie is cyber security van groot belang. We hebben de grootste cyber security dreigingen voor je op een rijtje gezet.

Wat is een cyberaanval?

Een cyberaanval verwijst naar een actie die is bedoeld om een ​​computer of een ander onderdeel van een geautomatiseerd informatiesysteem als doelwit te hebben om gegevens te wijzigen, te vernietigen of te stelen, en om een ​​netwerk te exploiteren of te beschadigen. Cyberaanvallen nemen toe, synchroon met de digitalisering van bedrijven die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Hoewel er tientallen verschillende soorten aanvallen zijn, volgen hieronder de meest voorkomende voorbeelden van cyberaanvallen.

DoS- en DDoS-aanvallen

Een denial-of-service (DoS) -aanval is bedoeld om de bronnen van een systeem zo ver te overweldigen dat het niet meer kan reageren op legitieme serviceverzoeken. Een gedistribueerde denial-of-service (DDoS) -aanval is vergelijkbaar in die zin dat deze ook probeert de bronnen van een systeem uit te putten. Een DDoS-aanval wordt geïnitieerd door een breed scala aan met malware geïnfecteerde hostmachines die worden beheerd door de aanvaller. Dit worden “denial of service” -aanvallen genoemd omdat de site van het slachtoffer geen service kan verlenen aan degenen die er toegang toe willen hebben. Bij een DoS-aanval wordt de doelsite overspoeld met onwettige verzoeken. Omdat de site op elk verzoek moet reageren, worden de bronnen ervan door alle reacties opgebruikt. Dit maakt het onmogelijk voor de site om gebruikers te bedienen zoals normaal en resulteert vaak in een volledige sluiting van de site. DoS- en DDoS-aanvallen verschillen van andere soorten aanvallen die de hacker in staat stellen om toegang te krijgen tot een systeem of de toegang die ze momenteel hebben te vergroten. Bij dit soort aanvallen profiteert de aanvaller direct van zijn inspanningen. Bij DoS- en DDoS-aanvallen daarentegen is het doel eenvoudigweg de effectiviteit van de service van het doelwit te onderbreken. Als de aanvaller wordt ingehuurd door een zakelijke concurrent, kan hij financieel profiteren van zijn inspanningen. Een DoS-aanval kan ook worden gebruikt om het doelwit in te stellen voor een ander type aanval. Bij een succesvolle DoS- of DDoS-aanval moet het systeem vaak offline komen, waardoor het kwetsbaar kan worden voor andere soorten aanvallen. Een veelgebruikte manier om DoS-aanvallen te voorkomen, is door een firewall te gebruiken die detecteert of verzoeken die naar uw site worden verzonden, legitiem zijn. Bedriegersverzoeken kunnen vervolgens worden weggegooid, waardoor normaal verkeer zonder onderbreking kan doorstromen.

Phishing-aanvallen

Een phishing-aanval vindt plaats wanneer een kwaadwillende persoon e-mails verstuurt die afkomstig lijken te zijn van vertrouwde, legitieme bronnen in een poging gevoelige informatie van het doelwit te bemachtigen. Phishing-aanvallen combineren social engineering en technologie en worden zo genoemd omdat de aanvaller in feite “vist” naar toegang tot een verboden gebied door het “aas” van een schijnbaar betrouwbare afzender te gebruiken. Om de aanval uit te voeren, kan de hacker een link sturen die u naar een website brengt die u vervolgens voor de gek houdt om malware te downloaden of de aanvaller uw persoonlijke gegevens te geven. In veel gevallen realiseert het doelwit zich mogelijk niet dat ze zijn gecompromitteerd, waardoor de aanvaller anderen in dezelfde organisatie kan achtervolgen zonder dat iemand kwaadwillende activiteiten vermoedt. U kunt voorkomen dat phishing-aanvallen hun doelstellingen bereiken door goed na te denken over de soorten e-mails die u opent en de links waarop u klikt. Let goed op de kopteksten van e-mailberichten en klik niet op iets dat er verdacht uitziet. Controleer de parameters voor ‘Reply-to’ en ‘Return-path’. Ze moeten verbinding maken met hetzelfde domein dat in de e-mail wordt vermeld.

Whale-phishing-aanvallen

Een walvis-phishing-aanval wordt zo genoemd omdat het gaat om de “grote vissen” of walvissen van een organisatie, waaronder doorgaans degenen in de C-suite of anderen die de leiding hebben over de organisatie. Deze personen beschikken waarschijnlijk over informatie die waardevol kan zijn voor aanvallers, zoals bedrijfseigen informatie over het bedrijf of de activiteiten ervan. Als een gerichte ‘walvis’ ransomware downloadt, is de kans groter dat ze het losgeld betalen om te voorkomen dat nieuws over de succesvolle aanval naar buiten komt en hun reputatie of die van de organisatie schaadt. Whale-phishing-aanvallen kunnen worden voorkomen door dezelfde soort voorzorgsmaatregelen te nemen om phishing-aanvallen te voorkomen, zoals het zorgvuldig onderzoeken van e-mails en de bijbehorende bijlagen en links, en verdachte bestemmingen of parameters in de gaten houden.

Spear-phishing-aanvallen

Spear phishing verwijst naar een specifiek type gerichte phishing-aanval. De aanvaller neemt de tijd om hun beoogde doelen te onderzoeken en vervolgens berichten te schrijven die het doelwit waarschijnlijk persoonlijk relevant zal vinden. Dit soort aanvallen wordt toepasselijk ‘spear phishing’ genoemd vanwege de manier waarop de aanvaller zich op een specifiek doelwit richt. Het bericht zal legitiem lijken, daarom kan het moeilijk zijn om een ​​spear-phishing-aanval te herkennen. Vaak maakt een spear-phishing-aanval gebruik van e-mailspoofing, waarbij de informatie in het “Van” -gedeelte van de e-mail wordt vervalst, waardoor het lijkt alsof de e-mail afkomstig is van een andere afzender. Dit kan iemand zijn die het doelwit vertrouwt, zoals een persoon binnen zijn sociale netwerk, een goede vriend of een zakenpartner. Aanvallers kunnen ook het klonen van websites gebruiken om de communicatie legitiem te laten lijken. Met het klonen van websites kopieert de aanvaller een legitieme website om het slachtoffer in slaap te sussen. Het doelwit, dat denkt dat de website echt is, voelt zich dan op zijn gemak bij het invoeren van hun privégegevens. Net als bij reguliere phishing-aanvallen, kunnen spear-phishing-aanvallen worden voorkomen door de details in alle velden van een e-mail zorgvuldig te controleren en ervoor te zorgen dat gebruikers niet klikken op een link waarvan de bestemming niet als legitiem kan worden geverifieerd.

Ransomware

Bij ransomware wordt het systeem van het slachtoffer gegijzeld totdat ze ermee instemmen losgeld aan de aanvaller te betalen. Nadat de betaling is verzonden, geeft de aanvaller instructies over hoe het doelwit de controle over zijn computer kan terugkrijgen. De naam “ransomware” is toepasselijk omdat de malware losgeld eist van het slachtoffer. Bij een ransomware-aanval downloadt het doelwit ransomware, hetzij van een website, hetzij vanuit een e-mailbijlage. De malware is geschreven om misbruik te maken van kwetsbaarheden die niet zijn aangepakt door de fabrikant van het systeem of het IT-team. De ransomware versleutelt vervolgens het werkstation van het doelwit. Soms kan ransomware worden gebruikt om meerdere partijen aan te vallen door de toegang te weigeren tot meerdere computers of een centrale server die essentieel is voor de bedrijfsvoering.

Gorilla Wear Workout Shirts (review)

Fitness is voor mij een leefstijl. Ik ben vrijwel dagelijks in de sportschool te vinden. Ik houd van flinke work-outs onder hoge druk. Omdat ik zo veel sport, vind ik het ook belangrijk om een goede sportoutfit te hebben. Ik ben altijd op zoek naar kwalitatieve work-out shirts die mij van een geweldige uitstraling voorzien. Van een maat op de sportschool kreeg ik de tip om de webwinkel van gorillawear te bezoeken. Ik was blij verrast toen ik deze website voor het eerst bezocht.

Sportieve uitstraling
Gorillawear.com heeft een prachtige collectie. Ik was vooral erg geïnteresseerd in de work-out shirts. Ik vond al snel de collectie voor heren en was positief verrast. De shirts hebben een perfecte fitting voor sporters. Ze laten juist de punten die je wil benadrukken erg goed zien. Ik voegde direct drie work-outs shirts toe aan mijn winkelmandje. Allereerst een simpel shirt en twee work-out shirts met teksten.

Snelle levering
Mijn bestelling bij gorillawear.com werd direct verzonden. De volgende dag kreeg ik direct een pakketje van gorillawear.com in huis. Ik was enorm benieuwd naar de kwaliteit van de shirts, aangezien de prijzen van de shirts erg voordelig zijn. De shirts voelde goed aan. Ze zijn luchtig, maar van goed kwaliteit. Ik kon niet wachten om direct te gaan sporten met deze shirts.

De shirts doorstaan intensieve work-outs en laten veel lucht door. Het zijn perfecte shirts om mee te sporten. Ik geniet enorm van de uitstraling van de shirts. Ze geven een stoere en sportieve uitstraling en benadrukken de spieren. Ik kan gorillawear.com van harte aanraden. Ze hebben een geweldige collectie aan kwalitatief hoogwaardige work-out shirts voor de beste prijzen.