Een mooie woning kopen in Duitsland? Aanbod genoeg!

Woningen in Duitsland steeds gewilder onder Nederlanders
De afgelopen twintig jaar kiezen veel Nederlanders ervoor om een woning in Duitsland te kopen. Vaak gaat het om een tweede woning cq. vakantiewoning, om in de vakanties heen te kunnen gaan. Maar er zijn ook veel Nederlanders die ervoor kiezen om na hun pensioen hun Nederlandse huis te verkopen en vlak over de grens in Duitsland van hun welverdiende pensioen te genieten. Een woning in Duitsland heeft meerdere voordelen, die de populariteit ervan goed verklaren:

  1. In Duitsland zijn de woningen groter en vaak gebouwd op relatief grote percelen.
  2. De huizen in Duitsland zijn aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Een huis kopen in Duitsland is mede daarom een goede investering.
  3. Duitsland kent een cultuur die veel lijkt op de Nederlandse cultuur en die dus herkenbaar is. Tegelijk waarderen veel Nederlanders wel dat de normen en waarden in Duitsland strikter zijn. En daarbij zijn Duitsers doorgaans nette en vriendelijke mensen.
  4. Duitsland is ruim en kent een prachtige natuur met veel bergen en bossen.

Bekijk het huizenaanbod van Hollandimmocenter.com
Een huis kopen in Duitsland is dus om tal van redenen een slim idee. Mocht je plannen hebben om zelf een Duits huis aan te schaffen, doe dat dan echter nooit op eigen houtje. Regel een goede broker, die zorgt voor een betrouwbare, voordelige en zorgeloze aankoop. Hollandimmocenter.com, met een ruim aanbod aan woningen in allerlei prijsklassen en verspreid over heel Duitsland, is zo’n betrouwbare makelaar. Kijk nu op de website van deze makelaar voor het ruime aanbod voordelige Duitse tophuizen!